Mouri Nyomozó Iroda - Detective Conan Rajongói Oldal
Menü
 
Linkek

 


 
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Heti kérdés
Lezárt szavazások
 
Spoileres történet

SPOILER-VESZÉLY!!!
 

Ez az eddig történtek viszonylag tömör, ám így is spoileres összefoglalója.
A történet részekre való felosztása egyéni szempontok alapján történik, nincs semmiféle hivatalos forrása. A felosztásban látni lehet, hogy egyes szálak, mint a szerelmi, Fekete Szervezeti, vagy karakterfejlődési szálak különböző pontokon érnek véget, ezért egyik részből a másikba csúszhatnak.
 
Alapozó részek
(1-91. fejezet; 1-47.rész)
 
Az első részekben megismerhetjük az alapsztorit, Kudo Shinichi, a diáknyomozó, miután megold egy ügyet egy vidámparkban, ahelyett, hogy majdnem barátnőjét, Rant, hazakísérné, inkább követi a fekete ruhás alakot, aki piszkos üzletet bonyolít. A fiút rajtakapják, hogy leskelődik, s egy vas-rúddal leütik, majd egy kísérleti mérget adnak be neki, amitől összemegy, illetve 10 évvel megfiatalodik.
Mikor hazamegy, Agasa professzor tanácsára eltitkolja valódi kilétét mindenki elől, álnevet vesz fel, Edogawa Conant, s beköltözik Ranékhoz, mert a lány apja egy magánnyomozó, s hol máshol lehet gyerekként információhoz jutni a fekete ruhásokról, mint egy nyomozó irodában.
Hamar kiderül, hogy Kogoro Mouri inkább nyomozói baklövéseiről híres, semmint tehetségéről, így kevés kuncsaft jön hozzá. Conan rájön, hogy gyerekként másfajta módszerekkel kell nyomozni, ezért Agasa professzortól kér erősítést, aki ellátja többek közt: egy kábítószert kilövő karórával, egy rúgóerő növelő cipővel, nyúlékony nadrágtartóval, hangátalakító csokornyakkendővel és napelemes gördeszkával stb.
Így Kogorot elkábítva és a hangján beszélve itt alapozza meg Conan "Alvó Kogoro" hírnevét, s szerez neki olyan támogatókat, mint a híres Okino Yoko. De nem csak őt, hanem Ran barátnőjét, Sonokot is elkábítja olykor, ha épp nincs a közelben a nyomozó.
Az álca tökéletesítésére Conan újra iskolába jár és három kotnyeles gyerekkel "megalapítják" a Shounen Tanteidant
(Ifjú nyomozók csapatát, angolul Detective Boys, magyarul Detektív Banda), s ők négyen is segítik a rendőrség munkáját. Állandó segítőjük Agasa lesz.
Szerelmi fronton, Ran bevallja Conannek, hogy szerelmes Shinichibe és hogy mennyire hiányolja őt. Conan tesz néhány kísérletet kiléte felfedésére, de ezek rendre kudarcot vallanak. Viszont Rannak feltűnik a hasonlóság Conan és Shinichi közt és egyszer kivallatja a fiút erről, aki Agasa professzor segédletével megmenekül a felfedés elől. A lányt azonban továbbra is kétségek gyötrik, hiszen Shinichi nem szokott sokáig távol lenni, komoly féltékenységi jelenetek is lezajlanak.
Kiderül, hogy a két fekete ruhás férfi Gin és Vodka, akik azonkívül, hogy rendkívül óvatosak és kegyetlenek, egy bűnszervezet tagjai, amit Fekete Szervezet vagy Fekete Ruhások Szervezete néven ismernek. Céljuk, egyelőre, hogy minél több pénzt szerezzenek. Az egyik rablás alkalmával azonban valaki fellázad ellenük, ő Akemi Miyano és húga szabadon eresztését követeli a szervezettől, cserébe a 100 millió jenért, amit a bankból lopott. Mivel nem tágított, Gin megölte őt, a pénzt pedig Conan és a rendőrség találta meg.
 
Karakter-bővítés
(92-175. fejezet; 48-128. rész)
 
Ezen időszak alatt sok olyan szereplő jelent meg, akik később is visszaköszönnek a történet során. Az ekkor legtöbbet mutatott karakter Hattori Heiji volt, aki, mint Shinichi riválisa érkezett, majd rájött arra, hogy Conan nem más, mint Shinichi, végezetül jóbarátként együtt nyomoznak. Fontos megjegyezni, ekkor egy kínai pálinka hatására Conan ideiglenesen visszaváltozik Shinichivé.
Rajta kívül felbukkan Takagi nyomozó is, egyelőre nagyon mellékes szerepben és Ran édesanyja, Eri is. A leghíresebb új karakter nem más, mint Gosho másik művének a Magic Kaitonak a főszereplője Kaito KID, aki félig beleépül a Conan univerzumába. Innentől kezdve kezdődik egyfajta macska-egér fogócska köztük, aminek egyelőre nincs egyértelmű győztese.
Szerelmi téren Ran ismét olyan "bizonyíték" birtokába jut, amivel sarokba szoríthatja Shinichit, ez egy jóval veszélyesebb szituáció, mint az előző rajtakapás. Most úgy tűnik, Shinichi anyja, Yukiko mentette meg a helyzetet, s egyelőre úgy tűnik, minden a régi. Kiderül, hogy mindkettejüknek az első szerelme a másik. ^^
A Fekete Szervezet egyik tagja, Tequila, híres programozók nevéről kért listát, ám váratlan véletlen folytán meghal, s semmi nyomot nem hagy maga után.
 
A lány a Fekete Szervezetből
(176-181. fejezet; 129. rész)
 
A történet egyik jelentős fordulópontja a titokzatos Sherry megjelenése, aki a Fekete Szervezetben kifejlesztette az APTX-4869 szert, amit Shinichinek anno beadtak. Kiderül, hogy a fiú házban kétszer is házkutatást tartottak és Sherry rájött, hogy a diákdetektív valószínűleg összemehetett a szertől, ahogy korábban egy kísérleti egér is. Elmondása szerint, ha tudatta volna  ezt a szervezettel, a fiút megölik, így ő nem tudja a szer hatását megfigyelni. Magát Shinichit érdekes alanynak tartja, éppen ezért a jelentésébe azt írta, a fiú meghalt.

A szert nem emberölésre szánta, végképp ódzkodott az emberi kísérletektől, de efelől nem ő döntött. Mikor nővérét, Akemit megölték, felfüggesztette a kutatásait, amíg a szervezet elfogadható magyarázattal nem szolgál neki a történtekről. Ehelyett egy kamrába zárják őt, s Sherry, biztosra véve, hogy megölik, beveszi a saját szerét, s ő is összemegy, akárcsak Shinichi és meg tud szökni a szervezettől.

Az egyetlen hely, ahova menekülhetett, Shinichi háza volt. Itt talált rá Agasa és fogadta be a lányt, s adta neki az új nevet Haibara Ai-t. Kiderül, hogy Ai szülei is a szervezet tagjai voltak, s még születésekor meghaltak, egyetlen rokona Akemi volt. Mivel fejből nem tudja a szer előállításához szükséges adatokat, s az összes helyet, amihez köze volt, megsemmisítette a Fekete Szervezet, marad a további nyomkeresés Conan számára, aki először kifejezetten ellenségesen fogadja a lányt.

Sherry keresése
(182-242. fejezet; 130-175. rész)
 
Sherry vagyis Ai tehát a Fekete Szervezet célpontja, épp ezért igyekszik a lány minél jobban a háttérben maradni. Conan azonban nem hagyja őt magára és igyekszik őt a "normális" életmód felé terelni, mit sem tudva arról, hogy az Apotoxin vagyis APTX- 4869 kifejlesztése fél évszázadra nyúlik vissza, s valószínűleg sokkal komolyabb erők húzódnak meg a háttérben. Ezt az információt persze Ai megtartja magának, nem hajlandó semmit elárulni magáról, így a valódi nevét sem tudjuk még.
Zárkózottsága és komolysága ellenére, úgy tűnik, szabályosan flörtöl Conannel, kérdés persze, hogy puszta szórakozásból, kíváncsiságból teszi-e vagy valami más hajtja. Megtudjuk róla továbbá, hogy 18 éves.
Új szereplőkkel új melléktörténet indul, Takagi rendőr és Sato rendőrnő furcsa kapcsolata veszi kezdetét, pontosabban azt tudjuk, hogy Takagi szerelmes a nőbe, a kérdés az, hogy vajon viszonzásra találhatnak-e érzelmei. Legfőbb riválisának Shiratori tűnik, akit nemrég felügyelőnek léptettek elő, s szintén csapja a szelet a nőnek. De mintha Satonak Shiratori nem jönne be, ellenben Megure felügyelőnek megtenne bármit. Mindenesetre Sato megbízik Takagiban, s nagyon kedvesen beszél róla, ami talán sejteti a folytatást. S hamár szerelem, Sonoko is kap maga mellé egy társat, Makotot.
Eközben Ran gyanúsan viselkedik, bár tény, először talán fel sem tűnik, hogy Conannel már nem úgy bánik, mint egy átlagos kisgyerekkel, kezdve a "csinos lányra" (Ai) való utalással, folytatva a "Ne hagyj magamra!" és az "Úgy érzem, mindig mellettem van" szöveggel egészen a pulóver varrásig. Ennek a szálnak a tetőpontja a következőkben lesz.
 
Sherry és a Fekete Szervezet
(238-242. fejezet; 176-178. rész)
 
Egy átlagosnak tűnő napon, Conan és Ai Gin kocsijába botlanak. A nyomozó, kapva az alkalmon, poloskát szerel be a járműbe, s megtudja, hogy egy szervezeti tag, Pisco, aznap este gyilkolni készül, méghozzá az Apotoxinnal. Ám Gin, meglátva Sherry jellegzetes vöröses hajszálát, gyanakodni kezd és felfedezi a poloskát.

A lány, bár végig ellenezte a lehallgatást és az esti mentőakciót, az általa felhasznált szere miatt mégis Conannel tart a Haido Központi Épületbe, ahol végülis nem sikerül megakadályozni a gyilkosságot, sőt Pisco el is rabolja a lányt, mert felismeri őt. Conannek egy módon sikerülhet megmenekítenie őt, addig tartatja a rendőrséggel fogva a 7 lehetséges gyilkost a rendőrséggel, ameddig csak lehet.
Eközben Ai, tudván, szökni nem tud, igyekszik lemezre menteni az APTX-4869 adatait a szervezet számítógépéről, de Conan kínai pálinkát itat a lánnyal, s az ennek hatására ismét régi önmaga lesz. Szökés közben azonban belefut Ginbe és Vodkába, s el kezdik vallatni és lőni őt. Még idejében sikerül Conannek megmentenie őt, s együtt ellógnak. Pisco nem tudja átadni az információit Sherryről, mert Gin főnöki utasításra megöli őt.
Kiderül, hogy egy másik szervezeti tag segítette Pisco munkáját, Chris Vineyard, alias Vermouth, aki egy időre Japánban telepszik le az USA után.
 
Reménytelen feltámadás avagy a Desperate revival és egyebek
(243-269. fejezet; 179-206. rész)

Ran gyanakvása már felkelti Conan figyelmét is, a végső lökést az adja meg, hogy a fiút meglövik, s Ran hezitálás nélkül felajánlja saját vérét, mondván, egyforma a vércsoportjuk. Márpedig Conan vércsoportját Ran nem ismerhette, csakis Shinichiét. A fiú sarokba van szorítva, vagy elárulja Rannak, mi a helyzet, ezzel ő is célpont lehet a szervezet számára, vagy hallgat, ezzel viszont Rant szomorítja tovább.

Ai felkínál egy harmadik lehetőséget, ami nem más, mint az APTX-4869 próba ellenszere. Ennek hatására Shinichi visszatér és Ai egy ideig Conan bőrébe bújik. Shinichi ki akarja használni a lehetőséget, s be akarja vallani Rannak, hogy mit érez iránta; egyesek szerint el is akarta őt jegyezni; azonban egy gyilkosság, s az ellenszer hatásának elvesztése megakadályozza ebben, s rá kell jönnie, hogy várnia kell még ezzel.
A végeredmény az lett, hogy Ran és sokan mások együtt látták Conant és Shinichit, ennek köszönhetően a jövőben fel sem merül egy jó ideig a Conan-Shinichi ügy. Másfelől Ai boldognak tűnik, mikor Conan arról panaszkodik, hogy nem tudta elmondani Rannak, azt, amit akar. Ez talán egy újabb bizonyíték lenne arra, hogy szereti a fiút?
Eközben jobban beleláthatunk Kogoro és Eri kapcsolatába, valamint tovább szurkolhatunk Takagi nyomozónak, hogy meghódítsa Sato nyomozónő szívét. Nyomában ott van Shiratori felügyelő.

 
Jodie, Vermouth, fenyegető veszély és a kapcsolatok mélyülése
(270-366. fejezet, 207-288. rész)

Egy új, fontos szereplő kerül bemutatásra, Jodie Saintemillion, aki a Teitan iskola angol tanára lesz, ugyanakkor kétes megjegyzéseket tesz, s érdeklődéssel tekint Ran és Conan felé. Eközben feltárul Megure felügyelő múltja és rejtélye, valamint mélyül Heiji és Kazuha kapcsolata is, utóbbiak családtagjait pedig mégjobban megismerhetjük.

Eközben Ai érzi Vermouth fenyegető jelenlétét, s öngyilkos is akar lenni, ám Conan megmenti az életét. Fokozza a félelemérzetét egy másik ember megjelenése is, Shuichi Akaié, s egy további szereplő, James Black is megjelenik, mint Akai barátja. Ez az Akai ismerősnek tűnik Ran számára, nem utolsó sorban pedig kémkedik a Mouri Nyomozó Irodánál a fekete ruhás Shuichi.
Conan, Heiji segítségével Jodie után nyomoz, és rajta kívül 2 gyanús személyt tart számon a környezetében. Takagi nyomozó, tudván, hogy Conan egy okos fiú, s a segítsége még jól jöhet, elárulja a fiúnak, hogy úgy tűnik, megfigyelik Kogorot és ellopták az összes olyan aktát a rendőrségről, amiben Kogoro tokiói ügyei szerepelnek.

Ran, egy túlhajszolt nap után, lázálmában visszaemlékszik egy egy évvel ezelőtti New Yorkban tett látogatására Shinichivel, ahol összefutott Sharon Vineyarddal, Chris édesanyjával, és Akaival is, akit egy FBI kabátos férfival látott elmenni. Azt is megtudjuk, hogy itt szeretett bele Ran igazán Shinichibe.

Sato nyomozónő rájön, hogy Takagi fontos a számára, ám úgy tűnik, túl későn, s fogadásból majdnem hozzámegy Shiratorihoz feleségül. Conan, szimpátiából segít Takaginak, akiben továbbra is élhet a remény.


Takagi és Sato kapcsolata és a Fekete Szervezet célja
(367-412. fejezet; 289-313. rész)

Sato nyomozónő nem bír szabadulni az emlékeitől, minden férfi meghalt, akit valaha is szeretett, ezért kikosarazza Takagit. Sato legutolsó, mondhatni szerelme, Matsuda egy robbantó áldozata lett, s a sors iróniája, hogy Takagi, Conan társaságában, hasonló dolgokat él át, mint Matsuda. A biztosnak tűnő halál előtt Takagi megkérdezi Conant, hogy ki ő valójában, ő erre azonban csak a túlvilágon adna választ. Szerencsére megmenekülnek Tokióval együtt, és Sato és Takagi kapcsolata egy komoly próbát állt ki sikeresen.

Egy programozó eltűnését Conan összehozta a Fekete Szervezet tevékenységeivel, kiderült, hogy a programozó Itakurát a szervezet felkérte egy program készítésére, amit Itakura az emberiség érdekében visszakozott befejezni. Mikor kérdőre vonta felbérlőit kik ők, mik ők, egy nő így felelt neki: "Lehetünk mi a Sátán és az Isten is, mivel megpróbáljuk a halált az idő sodrása ellen állítani."

Bár Itakura halott, Conan az ő nevében találkozót szervez Vodkával és átadja neki a programot, azonban lebukik, mivel Gin nagyon gyanakvó, s majdnem elkapják őt. A végén Ai talál rá, aki sérelmezi, hogy a fiú ilyen veszélyes akciókat hajt végre egyedül.


Ai veszélyben, szorul a hurok 
(413-428. fejezet; 314-344. rész)

Most Ai lesz a középpontban. Shinichi anyja szerint Ainak tetszik Shinichi, de ezt a fiú képtelen elhinni. Ami nagyobb problémát jelent, hogy Sherry-t megfigyelik, bár úgy tűnik, megfigyelőjük nem a Fekete Szervezettől van. A sok stressztől a lány beteg lesz, fél, de Shinichi hozzáköltözik, pontosabban Agasához, hogy vigyázzon rá, mert érezhetően nőtt a veszély a lány körül. Tudtuk nélkül Vermouth poloskákat helyezett el a lakásban.
Megtudjuk, hogy Ai szülei tudósok voltak, és hogy Akemi, a lány nővére ráhagyta édesanyja hangfelvételeit. Vermouth egy Calvados nevű szervezeti tag segítségét kéri.
Eközben Jodie felmondja a tanári állását, Ran pedig rájön, hogy súlyos titkot rejteget a tanárnője.


Halloween parti és Ai döntése
(429-437. fejezet; 345. rész)

Kogoro és Conan, mint Shinichi meghívót kapnak egy szezonon kívüli Halloween partira, ahol feketébe kell öltözni és persze szörnynek is. A meghívó személy: Vermouth, aki világossá tette, hogy tudja, ki is Conan valójában. Ai óva inti Shinichit attól, hogy elfogadja a kihívást, de ahogy azt Vermouth számította, a fiú belement a dologba.

Vermouth a partira szervezett egy gyilkosságot, hogy Shinichi, ahogy tette azt a Deperate Revival részekben, ismét felfedje magát mindenki előtt, ezúttal azonban a nő gondoskodott arról, hogy Vodka is jelen legyen az eseményen. És igen, Shinichi Kudo fel is bukkant a partin, mindenki szeme láttára, ám...

Eközben Araide doktor magával vinné a beteg Ai-t, de Jodie beelőzi őt. Kiderül, hogy Araide bőrébe bújt Vermouth, Jodie pedig egy FBI ügynök, akinek a szintén FBI-os apját Vermouth ölte meg. Megkezdődik a vallatás és kiderül, hogy Sharon és Chris egy s ugyanazon személy, kérdés, hogyan lehetséges ez. Jodie tanúvédelmi programba akarja helyezni Ai-t, Vermouth-ot pedig letartóztatná, ám fordul a kocka, kiderül, hogy Jodie csapdáját a Fekete Szervezetes nő kikerülte és most az FBI-os nő van csapdában.

Épp megölné az ügynöknőt, mikor megállítja őt a kocsiban ülő Conan, aki Ai bőrébe bújt (Yukiko segítségével). A Halloween partin lévő "Shinichi" pedig leveszi álarcát, s kiderül, hogy ő valójában Heiji Hattori. Conan elkapta Vermouth-ot, ám Ai váratlan felbukkanása tönkre tett mindent. Conant elkábítják, s Sherry-re és Jodie-ra a biztos halál vár. Sherry egyébként önként adja fel magát, hogy megmentse Shinichit. Váratlanul, Jodie autójából Ran ugrik elő, s megmenti Ai-t.

Vermouth-ról kiderült, hogy egy évvel ezelőtt New Yorkban sorozatgyilkosnak öltözött, s Ran mentette meg az életét, ezért nem akarja megölni a lányt. Aztán felbukkan Shuichi Akai, mint kiderül, valóban egy FBI ügynök, s Calvadost hatástalanítva Vermouth-ra lő., aki megszökik, az alvó Conant túszként magával víve.

Conan azonban még így is sikeresen sarokba szorította Vermouth-ot, aki, miután a főnökének sms-ezett, megígéri, hogy leszáll Sherry-ről. Ezt a fiú erősen kétli, de nem tud mit tenni, hiszen Vermouth gyorsan megszökik előle. Gin, Vodka beszámolója után megkérdezi Vermouth-ot, ismeri-e Shinichi Kudot, mire a nő ezt letagadja, s a fiút "Ezüst Töltény/Silver Bullet" néven említi. Az Ezüst Töltény, ami egy csapásra meg tudja semmisíteni a szervezetet.
Ai-nak felajánlja az FBI a tanúvédelmi programot, de a lány többé nem akar elmenekülni, s elutasítja az ajánlatot.


A Fekete Szervezet főnökének telefonszáma
(438-498. fejezet; 346-424. rész)
Miközben a történet tesz néhány tiszteletkört Gosho régi munkáinak bevonásával, úgy mint Magic Kaito és 3rd Base to 4th, Heiji rájön, hogy van ez a fura érzése Kazuha iránt, amit nem képes szavakba önteni. Conan se igazán tudja őt felhomályosítani a dologról, de jót szórakozik azon, hogy barátja nem jön rá magától, hogy szerelmes. Takagi és Sato újabb buktatót vesznek többnyire sikeresen a kapcsolatukban.

Eközben Conannek fontosabb dolgok járnak a fejében, az a billentyű kombináció (telefonszám), amit Vermouth használt, ismerősnek tűnik neki, pontosabban, a telefonszámot nem látta, csak a dallamát hallotta. Nyomozásai során rájön, hogy a Fekete Szervezet főnöke a Tottori prefektúrában él, s megfejti a teljes telefonszámot, ami a "Nana tsu no ko" gyerekdal dallamát adja bepötyögésekor a telefonba. A dal jelentése komoly aggodalmat szül Conanben.
Ai megtiltja, hogy átadja a rendőrségnek a telefonszámot, mivel az "Pandora szelencéje", s semmi jó nem származik abból, ha megbolygatják. Ismét kiderül, hogy Ai sokkal többet tud, mint amennyit elárul, valószínűleg azt is tudja, ki a főnök, ahogy anno azt is tudta, mi a telefonszáma és ki Vermouth valójában. Szerencsére azonban Shinichi ezekre magától is rájön, a lány nem kisebb megdöbbenésére és rosszallására.

Conan pechére Ran ismét gyanakszik, először arra, hogy Shinichi és Conan összedolgoznak ellene, és Shinichi megcsalja őt (habár nem is járnak ^^"), aztán kénytelen rájönni, hogy Conan végülis Shinichi. A fiú Ai és a professzor segítségével elhárítja a veszélyt, s megadja a telefonszámát Rannak, ami veszélyes, de Shinichi szerint, megéri.

 
Rena Mizunashi, vagyis Kir
(499-504. fejezet; 425. rész)

Rena Mizunashi, a Nichiuri Tv bemondónője egy pitiáner ügyre bérli fel Mouri nyomozót. Az eset nagyon egyszerű, csak egy gyerekcsíny volt. Ám Conan otthagyja a poloskáját egy rágóban, amibe Rena belelép, s ekkor... a nő a "Nana tsu no ko" dallamú számot tárcsázza, s beszél Ginnel!
Conan azonnal üldözőbe veszi őt Agasa és Ai társaságában, s megtudják, hogy a szervezet el akar valakit tenni láb alól aznap. Az FBI-os Jodie is felbukkan, aki szintén gyanakodott már Kirre és Conannel közösen rájönnek, ki az aznapi célpont, s meghiúsítják, feltűnés nélkül a Fekete Szervezet merényletét. Ám Rena, aki a Fekete Szervezetben Kirként ismernek, rájön arra, hogy a fiú követte és köszönetet mond neki.
Mivel a poloska a nőnél maradt Conan és Jodie tovább követi őt, immáron James Black társaságában. Ismét meg akarják hiúsítani a szervezet tervét, s úgy tűnik, el tudnak kapni egy szervezeti tagot, méghozzá Vermouth-ot. A motoros fekete ruhás nő azonban balesetet szenved, s kiderül, hogy ő Kir és nem Vermouth.

Eközben Gin megtalálja a poloskát és elindul a két mesterlövésszel Chiantival és Kornnal, hogy végezzenek Mouri nyomozóval, akire és lányára elvileg Agasa és Ai ügyelt, azonban Kogoro hazament, hogy lovit hallgasson. Gin biztos abban, hogy Kogoro tud valamit Sherry-ről, de mivel az nem felel, végezni akar vele, ám jön Conan és az utolsó percben megmenti a férfi életét. Ez azonban már Ginnek is sok, és a fiút és a férfit is le akarja lövetni, azonban Vermouth a védelmükre kell, mi több, jön Akai is, aki többször rálő Ginre, aki csapatával kénytelen visszavonulni.A gyanús Eisuke Houndo és a Fekete Szervezet kutatása Kir után
(505-594. fejezet; 426-494. rész)

 
Egy állítólagos Kogoro rajongó, Eisuke Houndo bukkan fel, aki mindent tudni akar a nyomozó ügyeiről, s nem mellesleg gyanúsan is viselkedik. Későbbiekben kiderül, hogy Rena Mizunashi után kutat, bár ő ezt tagadja és azt állítja, hogy a nővérét keresi, aki 10 éve eltűnt, s kiköpött más Renának.
Conan megkéri Heijit, hogy nyomozzon Rena és Eisuke után, mert addig nem tud a fiú ellen fellépni, míg nem ismeri a szándékait. Heiji fontos információkat ad ennek alapján Conan fényképhez jut Eisuke apjáról, aki feltehetően "Cég" alkalmazottja. Eisuke testén felfedez egy furcsa nyomot is.
Eközben a háttérben a Fekete Szervezet is bőszen kutat Kir után.
 
Kir visszaszerzése; Akai-Conan-FBI kontra Fekete Szervezet
(595-609. fejezet; 495-504. rész)

Eisuke eltűnik, miután abban a kórházban talál egy nyomot édesapja kollégájáról, ahová a FBI is bújtatta Kirt. Kiderül később, hogy Eisuke édesapja egy CIA ügynök, aki NOC-ként (Non Official Cover-civilnek álcázott, nem hivatalosan kémkedő kém) tevékenykedett és beszivárgott a Fekete Szervezetbe. Épp ezért Eisuke nem apja CIA-s, hanem Fekete Szervezetes "kollégáját" látta a kórházban.

Conan figyelmezteti az FBI-t, s információi segítségével, valamint bevállalósságával kiszűri a három gyanúsított közül a szervezet beépült álbetegét, Kusuda Rikumichit. Ám Kusuda meglóg az FBI elől, s nem látva más kiutat, öngyilkos lesz. A szervezetnek feltűnik a hiánya, s egyből tudják, hogy hol van Kir elrejtve. A szervezet körülveszi a kórházat, de egyelőre várnak, akárcsak az FBI; Shuichi és Conan közösen kidolgoznak egy tervet, amiről senki sem tud sokat.

Miután megismerkedtünk Shuichi múltjával, hogy beépült a szervezetbe és Akemi pasija volt, Eisuke is előbukkan, s vallomásra akarja bírni Kirt. Kiderül azonban, hogy Kir valóban Eisuke nővére és ő maga is egy CIA ügynök. Ezután Eisukét elviteti Shuichi és üzletet ajánl Kirnek, akit visszaküld kémkedni a Fekete Szervezethez. S hogy hogyan?

Előkerül egy titokzatos alak, Andre Camel; s a Fekete Szervezet megkezdi Kir kiszabadítási akcióját: betegek tömegét zúdítja a kórházra és bombákkal teli csomagokat küldözgetnek a betegeknek. Az FBI emberei összegyűjtögetik a veszélyes szerkezeteket, mit sem sejtve, hogy így ők maguk árulták el Kir rejtekhelyét. Nincs más hátra, mit sem sejtve Akai és Conan tervéről, ami Kir szabadulását volt hivatott elősegíteni, az FBI Camelre bízza Kir elszállítását a kórházból, s az ügynök, mint Shuichi beavatottja, tervszerűen hagyja, hogy Kir megszökjön, s Ginék társaságában elmenjen, utóbbiak üldöztek több autót is.

Az FBI, főleg Jodie meglepődik Akai és Conan tervén, de nincs mit tenni, elfogadják a dolgot. Később a Fekete Szervezet főnöke arra utasítja Kirt, hogy a bizalom visszaszerzés érdekében ölje meg a szervezet 'legnagyobb' ellenfelét Akai-t. A nő tehát megbeszél egy találkát az FBI ügynökkel és úgy tűnik, végez vele, ezt a rendőrség is, úgy tűnik, meg tudja erősíteni.

 

Az Okiya-Bourbon rejtély-Shinichi újabb visszatérése
(610-676. fejezet; 505-552. rész)
 
Eisuke végleg úgy határoz, hogy nem fogadja el a Tanúvédelmi Programot, s inkább elutazik az Egyesült Államokba, hogy belőle is CIA ügynök legyen, s a nővért kiszabadítsa a szervezetből. Még mielőtt elmenne, tisztázódik néhány kérdés, mint: sejtette, hogy Conan=Shinichi, de nem tudta a fejében összetenni, hogy lehet egy tinédzser fiúból hirtelen kisiskolás. Conan elmondja neki, ki is ő valójában, mert Eisuke magával akarja vinni Rant, akibe azonnal beleszeretett. Tőle itt el is búcsúzunk, ki tudja persze, meddig.

Azonban új karakter lép színre, Okiya Subaru. Eddig több gyanús lépést tett, s a körülmények úgy adódtak, hogy Conan megengedi neki, hogy Shinichi házában lakjon egy darabig az egyetemista. Rannak ismerős az illető, Shinichi azt kéri a lánytól, hogy róla ne beszéljen neki. Okiya Bourbont iszik. Később Ai egyértelműen úgy érzi, Okiya Fekete Szervezeti tag.

Shinichi egy merő véletlen folytán visszaszerzi régi alakját, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Ai így is úgy is letesztelte volna rajta mielőbb az új ellenszert. Kiderül, hogy minél többször veszi be az ellenszert, az annál kevesebb ideig hat. Mielőtt visszaváltozik, elmondja Rannak, hogy neki is valószínűleg ugyanaz a mondandója a lánynak, mint neki, szóval várja meg őt, mert érdemes. Ran azonban látja, hogy Shinichi milyen beteg és el szeretné őt vinni a kórházba, de Ai és Agasa professzor még időben közbelép.
Eközben Sato és Takagi közelebb kerülnek egymáshoz, s csókolóznak is.


Okiya, Bourbon, Sebzett arcú Akai és a Fekete Szervezet titkos terve
(677. fejezettől-742. fejezet; 553-615. rész)

Előbukkan egy sebzett arcú Akai, aki váltkezes, vagyis használja mind a jobb, mind a bal kezét. Jodie ügynök megpróbál a végére járni, hogy mi történhetett Shuichivel anélkül, hogy erről Jamest vagy Camelt értesítette volna. Kiderül, hogy Jodie és Akai közt több volt, mint egyszerű munkakapcsolat és Akemi miatt szakítottak. Egy robbantással fenyegetőző férfi által kiderül, hogy Okiya nem azonos a Sebzett arcú Akai-val, ismeri Ginéket. Eközben a Fekete Szervezet tudomást szerez arról, hogy egy sebzett arcú Akai járkál Beikában, s Gin gyanút fog. Miért történik minden Beika és Haido városrészben? -teszi fel magának jogosan a kérdést. Sebzett arcú Akai megold egy ügyet, majd igyekszik kereket oldani, de már Chianti és Gin látókörébe kerül. Ám Gin nem adja ki a parancsot lövésre, vagyis ez az Akai nem Akai. Vermouth pedig szállítja a Főnök beleegyezését egy titkos akcióba. Okiya eközben Conannel és Rannal beszél, így adva a fiú tudtára, hogy látta, mi történt a robbantásos ügy alatt.
Szerelmi fronton a következő a helyzet: Ran mintha megint gyanakodna Conanre. Shiratori csalódott, látva Takagi boldogságát, de rájön, hogy gyerekkori szerelme nem Sato, hanem Kobayashi tanárnő, aki a megszólalásig hasonlít a nyomozónőre. Shiratorinak sem kell több, s így több-kevesebb bonyodalom után ő is megtalálta élete párját és nagyon boldog. Chiba nyomozó pedig tudtán kívül közel kerül gyermekkori szerelméhez, aki szintén rendőr.


A titokzatos Sera Masumi és Amuro Tooru, valamint a londoni vallomás
(743-814 fejezet; 615. résztől)

Conan, Ran és Kogoro egy váratlan meghívásra Londonban kötnek ki. Mivel Conan nem létező személy, így Ai segítségével a repülőút erejéig visszaváltozik Shinichivé, hogy el tudjon utazni. Ran rájön, hogy Shinichi is Londonban van, ezért üldözőbe veszi őt, majd sarokba szorítja Shinichit azzal, hogy a fiú nem tudja, mit érez Ran. Ekkor Shinichi burkoltan szerelmet vall a lánynak. Azóta még nem beszéltek erről a témáról, hiába erőlteti Sonoko.
Egy Sera Masumi nevű nyomozólány bukkan fel, aki kétségtelenül tudja, hogy Conan egy nyomozó, s gyanítja, hogy Conan=Shinichi. Sera egyelőre Ranék osztályába iratkozik be, ismeri és nyomoz Agasa után, érdeklődik Conan iránt, s egy picit Shinichi iránt is. Amuro Tooru pedig Kogorot figyeli meg, s a nyomozó tanítványa lesz. Okiya rájön, hogy Conan=Shinichi, de nem buktatja le mások előtt. Conan túlságosan kiesik a szerepéből, amire Ran felhívja a figyelmét, ezenkívül megjegyzi, hogy DNS-sel meg lehet állapítani, hogy ki is valaki valójában, hiába néz ki másképpen.

Shiho, a Fekete Szervezet és a Bell Tree Expressz
(817-824. fejezet)
Egy kirándulás alkalmával Haibara beveszi az APTX ellenszerét, hogy megmentse  magát és a ygerekeket, ám pechére Mitsuhiko felveszi Shihot videóra és Mouri nyomozóval keresteti a titokzatos megmentőt. Ráadásul a netre is felrakták, így a Fekete Szervezet is tudja, hogy Shiho él és a Bell Tree Expresszen fog utazni. Vermouth, Gin, Vodka és Bourbon készülnek Shiho elfogására, s a vonaton minden gyanús személy összegyűlik. Kiderül, hogy Shiho szülei egy rettentő, de igazi álmokat valóra váltó szeren dolgoztak, amit Ezüst Tölténynek neveztek el. Ugye emlékszünk, hogy ez Conan beceneve, amit Vermouth-tól kapott. Haibara nem akar Haibaraként meghalni, s bánja, hogy a szert megcsinálta, mert nem szabadott volna elkészítenie. Bourbon, akiről kiderül, hogy Amuro, hiába kapja el Sherryt, ugyanis az Kaito Kid álruhában és úgy tesz, mint aki a vonat leszakadó vagonjával együtt felrobban. Kiderül, hogy Gin eredetileg annak örült volna, ha "véletlenül" meg kellett volna ölnie Vermouth-ot és Bourbont, ám Vermouth átlátott a terven és mentette a menthetőt, miközben Yukiko akadályozta a munkájában. Vermouth ugyan konfrontálódik Yukikoval, azonban csak annyi derül ki, hogy Sharon régi munkatársa volt annak az Itakurának, akit a Fekete Szervezet még a 37. kötet környékén ki akart nyírni egy számítógépes programért. Vajon mi köze a programnak ahhoz, hogy Vermouth nem árulta el a szervezetnek, hogy Ai és Conan megfiatalodtak?
Az is kiderül, hogy Bourbon öltözött be Sebes arcú Akainak a városban, hogy kiderítse, tényleg meghalt-e Akai. A vonaton pedig Vermouth volt Sebes arcú Akai.


Amuro/Bourbon újra nyomoz, Sera testvéreinek rejtélye
(824.-893. fejezet)

Amuro vagyis Bourbon a vonaton látottak alapján újraindítja a nyomozását, mert Akai-t látta a vonaton és ez valahogy nem stimmel. Folytatja is a dolgát Mouri nyomozónál. Conan, bár örül, hogy Bourbonre tud figyelni, aggódik, hogy ilyen közelségben van hozzá és Mouriékhoz. És talán nem is sejti, hogy Amuro szagot fogott és Conan után is szimatol. Eközben Sera bátyjával egy titokzatos "Wizard", vagyis "Mágusról" beszél, mintha Conanre értené azt. Seráról kiderül, hogy legidősebb bátyja halott, a másik itt él Japánban és rendkívül intelligens és elfoglalt,és van egy kislány, aki nagyon hasonlít rá, bár neki nincs itt Japánban több rokona. Sera nem árulja el magát Conan előtt, aki mostmár biztos abban, hogy találkoztak valahol. Eközben megismerkedünk Haneda Shuukichivel, aki azonkívül, hogy Yumi ex-pasija, valójában shougi-mester is, méghozzá egy elég híres ember, amiről szinte mindenki tud csak Yumi nem. Conan felfedi Jodie előtt, hogy a Sebhelyes Akai valójában Bourbon volt álruhában, hogy utánajárjon, Akai valóban meghalt-e. A kis nyomozó megkéri Jodie-t, hogy nézzen utána az FBI, hogy miért van Amuro, azaz Bourbon még mindig a Poirot Kávézóban, annak ellenére, hogy a "küldetését"(Sherry becserkészése és megölése) a Szervezet szerint is sikeresen végrehajtódott. Ám Vermouth és Bourbon is lépnek ezügyben és Conan és Jodie megbeszélését a saját hasznukra fordítják. Amuro csapdába akarja csalni Conant, de ez nem sikerül, cserébe viszont a fiúnak van miért aggódnia. Makoto visszatér Japánba és Sonoko családjának, pontosabban anyjának kell bebizonyítania, hogy méltó a lányhoz, miközben kiderül a fiú számára, hogy a lány isteníti Kaito Kidet. Sonoko pedig most először, bár Kid nagy rajongója, mégis Makotoért dobog jobban a szíve és őt félti jobban. Mindeközben Sato félreértehető beszéde miatt Takagi és az egész rendőrség azt hiszi, hogy Sato terhes, pedig nem. A férfi kész arra, hogy "vállalja a felelősséget", bár ez azzal járna, hogy a házasság miatt az egyiküknek másik város rendőrséghez kellene igazolnia. Ez persze nem történik meg.
Sera direkt mutatja meg "véletlenül" annak a lánynak a képét, aki úgy hasonlít rá. Amuro a kórházban nyomoz Kusuda Rikumichi után, aki az a Fekete Szervezetes ügynök volt, aki Kir kórházból való elrablásakor fejbe lőtte magát. Kiderül, hogy Amuro beceneve "Zéró" és volt egy nő gyerekkorában, aki fontos volt a számára. Amuro és Vermouth ki szedni az igazságot Kusuda Rikumichiről és Jodie-t és Camelt veszik célba. Conan rákérdez Amuronál kerek-perec, hogy ő az ellenség ellensége-e, de Amuro kitérő választ ad. Conan azt gyanítja, hogy Amuro a japán titkos rendőrség tagja, aki beépült a Fekete Szervezetbe, de ebben nem biztos, így kétségbeesetten próbálja megakadályozni Amurot abban, hogy megszerezze a kulcsinformációkat Conan és Akai titkos tervéről. Ám ez nem sikerül.

Amuro kontra Akai

(894.-898. fejezet)

Bourbon a megszerzett információ alapján szinte biztos abban, hogy Shuichi Akai még él, bár Vermouth szerint ez képtelenség és őszintén nem hisz abban, hogy a férfinek igaza lenne. Amuro azonban biztos a dolgában és egy nap alatt levadássza Akai-jelöltjét. Másnap este már az épp a Macadamy-díj (az Oscar-díjátadó angol nevének "Academy" a torzított változata) átadóját néző, megfázáskor használt maszkban ülő Okiyához toppan be Bourbon. Okiya betessékeli, de kéri, hogy az Amurot kísérő emberek inkább maradjanak kint. Bourbon felvázolja Akai és Rikumichi halálának esetét, mint példát Okiyának, mindeközben Jodie és Camel a Raiha-szakadékhoz mennek, ahol Akai meghalt. Összeáll a kép mindkét oldalon, hogy Conan és Akai milyen trükkök segítségével érték el azt, hogy a Fekete Szervezet és az FBI is azt higgye, hogy Shiuchi valóban meghalt. Az is világossá válik mind Jodie és Amuro számára, hogy Conan a terv fő kitervelője. Cameléket azonban üldözni kezdik Amuro emberei, mialatt Bourbon megkéri Okiyát, hogy vegye le az álarcát. Ő csak a maszkot veszi le, s hiába minden, Amuro képtelen rábizonyítani, hogy Akai. Ekkor az igazi Akai megjelenik Jodiék kocsijának hátsó ülésén és véget vet az üldözésnek. Bourbon megdöbben a hír hallatán, miszerint Shuichi Jodiékkal van. Aztán Shuichi elkéri üldözői telefonját és beszél Amuroval, arról, hogy az ne felejtse el, ki az igazi célpont, s ne rá fecsérelje az idejét és erejét. És nagyon sajnálja azt, ami történt, de mi nem tudjuk, miről beszél Akai.

Amuro kénytelen elhagyni a Kudo házat, s elnézést kér a zavarásért. Kiderül, hogy Shinichi apja, Yusaku ugrott be és álcázta magát Okiyának, míg őt a Macademy-díjátadón Yukiko helyettesítette, amikor átvette a legjobb forgatókönyv-írónak járó elismerést. Conan kicsit megnyugszik, most, hogy biztos benne, hogy Amuro is a jó oldalon áll.
Yukiko még utoljára megigazítja Akai álarcát és sajnálja, hogy mostmár nem kell neki minden héten elkészítenie azt. Jodie és Camel is végre be van avatva a dolgokba, s mint kiderült, James Black már az elejétől fogva tudott mindenről.

Amuro elmondja Vermouthnak, hogy nem jött be az, amit gondolt, de máskor is számít a nő segítségére, mert ő azon kevesek közé tartozik, aki ismeri Vermouth titkát, miszerint ő a főnöknek a valakije. Nem tudjuk meg, kije, mivel a nő fegyvert szegez az őt zsaroló Bourbonre. Aki nem hagyja mgát, hisz ha meghal, Vermouth titka napvilágra látna a szervezeten belül, ami úgy tűnik nem lenne túl jó dolog. A nő elmondja, hogy Gin tisztogatást tervez a szervezeten belül, mert elszaporodtak a "patkányok", vagyis a besúgók, mint Hondou vagy a titkos rendőrségtől "Scotch".

Akai elárulja Jodiéknak, Conan közben kihallgatja őket, hogy Kir azt üzente nekik: Rum. Ő Ginnél is magasabb szinten van a szervezeten belül és munkához látott.

Mozgalmas szerelmi szálak, miközben Rum tevékenykedik és felfedik az Akai család titkát(többnyire)

(899.-999. fejezet)

Elcsattan a csók Yumi és Shuukichi között. Sera többször is próbálkozik, hogy meghívja magához Conant, mert a vele lévő titokzatos lánnyal tesztelni akarják, hogy méltó-e a bizalmukra. Sajnos Conant sose találják egyedül. Ran úgy érzi, találkozott már Serával is és a vele lévő kislánnyal is. Ai elárulja, hogy Rum a szervezet második legfőbb embere, de élőben még nem látta, csak a pletykákat halotta róla, hogy egy "erős férfi", "nagyon nőies" és egy "öregember". Illetve, a legfontosabb, van egy műszeme, mert balesetben megsérült. Heiji és Conan kölcsönösen piszkálják egymást, Heiji Conant a vallomása miatt és Conan Heijit annak majdnem mivolta miatt. Megismerkedünk Kuroda Hyoue-val, aki először a naganoi, majd a tókiói rendőrségen dolgozik, és félszemű. Kiderül róla, hogy 10 évig kómában feküdt egy vele történt baleset miatt és ettől hirtelen megőszült és ekkor veszítette el a fél szemét. Az Alvó Kogoro "kis eszese" névvel illeti Conant. Kapunk egy kis gyermekkori visszaemlékezést arról, hogyan is találkozott először a kis Shinichi és Ran. Ai rajongása Higo, a focista iránt új magasságba emelkedik. Conan rájön, hogy a Serára hasonlító kislányt Mary-nek hívják. Heiji szeretne egy csodálatos helyen szerelmet vallani Kazuhának, de nem jön össze neki. Amuro találkozik Serával, s kiderül, Sera ismerte Scotch-ot, mint a bátyja Akai kollégáját, aki megtanította ő egy kicsit gitározni. Sera végre kimondja, hogy a halott testvére nem más, mint Akai Shuichi. Conan hirtelen észreveszi, hogy Mary nagyon hasonlít Ai-ra. Lehet, hogy Akai és Ai vérrokonok. Akkor viszont Akai és Akemi kapcsolata... csak nem...?

Naekot, Chiba gyerekkori szerelmét, még mindig nem ismeri fel Chiba nyomozó, de a nő legalább rájön arra, hogy a férfi úgy jó és olyannak, amilyen. Eközben Yumi rájön, hogy Haneda feleségül akarja őt venni, mi több Shuukichi nem más, mint a híres és gazdag Taiko mester. Így, bár még nem megy hozzá feleségül, megígéri neki, hogy egy jövőbeni alkalommal meghallgatja a férfi kérését. Kiderül, hogy Shuukichi féltestvére Haneda Kouji szintén nagy shougi játékos volt, de 17 évvel ezelőtt egy rejtélyes gyilkosság áldozata lett, ahol az áldozat hátrahagyott egy üzenetet, amit Okiya és Conan fejtenek meg. Szerintük az üzenet: Asaca Rum. Ai elárulja, hogy Haneda Kouji neve szerepel azon a listán, amin Kudo Shinichi is, az APTX-4869-áldozati listáján. Kouji Amerikában halt meg, látszólag nem volt kötődése a szervezethez. Csak annyit tudni, hogy nagy rajongója Amanda Hughes is ugyanaznap halt meg, mint ő, a halála oka neki is ismeretlen és az első számű gyanúsított egy Asaka nevű, ismeretlen illető, aki Amanda testőre volt. Akai édesapjának is köze volt ehhez az ügyhöz, emiatt csatlakozott Shuichi az FBI-hoz, bár elárulta, hogy az apja nem volt FBI-os. Érthető módon Sera és Mary is reagálnak Haneda Kouji nevére. Gin szerint Rum 17 éve elszúrta a Haneda Koujis ügyet és ismét felfigyel arra, hogy Kogoro egy olyan ügynél tevékenykedett, aminek köze van a szervezethez. Sera elszólja magát és kiderül, hogy Mary az anyja és Mary pedig használja Conan hangátalakítóját, ami véletlenül kerül hozzá. Mary és Sera ismét elköltöznek a hoteljukból, amit hetente váltanak, mert Mary úgy érzi, még nem bízhatnak meg Conanben, mondván, ő már nem ugyanaz a fiú, akivel 10 évvel ezelőtt találkoztak. Amuro úgy hiszi, hogy Akai megölte Scotchot, aki Amuro barátja volt és egy titkos ügynök , akárcsak Bourbon. Valójában azonban Scotch öngyilkos lett, mert azt hitte, Akai valóban a Fekete Szervezet tagja és azt hitte, lebukott. Okiya és Amuro újra találkoznak és úgy tűnik, Bourbon érzi, hogy Okiya nem csak egy egyszerű egyetemista. Vermouth is felbukkan, Azusának, a pincérnőnek álcázva magát, de Ran rájön a beszédéből, hogy ő valójában ugyanaz a nő, aki anno a Haloween Partis ügynél Angelnek vagyis Angyalnak hívta Rant. A lány próbál érdeklődni a nőnél, aki azonban azt mondja, ne másszon bele jobban a dolgaiba, mert ő az egyik féltett kincse.
Új szereplő lép pályára, Momiji, aki Heiji jegyesének hívja magát. A Detektív Banda osztálya új helyettesítő osztályfőnököt kap, Wakasa Ruminak hívják és bár ügyetlennek tűnik, Conan elől elrejtve azonban kiderül, hogy okos és edzett harcművész. Egy visszaemlékezés keretében kiderül, hogy Mary valóban Sera és Akai anyja, mi több, az ő testvérünk Haneda Shuukichi is. Egyébként angolok is. Akai anyja kérése ellenére csatlakozott az FBI-hoz, hogy kiderítse, kik azok a "nagyon gonosz" emberek, akikkel Tsutomu Akai kapcsolatba lépett és azóta sem bukkant fel. Shinichi és Ran ekkor, tíz évvel ezelőtt találkozott tehát az Aaki családdal, és mivel Shinichi megnevettette kétszer is Shuichit, Masumi el kezdte Mágusnak hívni a fiút. Bár állítólag más oka is volt erre. Nagyon sok kérdés merül fel Conanben az emlékek kapcsán, de abban az egyben biztos, hogy Sera tudja, hogy ő nem más, mint Shinichi Kudo. Wakita Kanenori, egy szakács, akinek az egyik szeme sérült, jó nyomozónak tűnik és alapjáraton gyanús és Kogoro tanítványa lesz. Rumi tanárnő elcsalja Conant és a Detektív Bandát a lakására, aztán egy gyilkossági ügy végén címlapra kerül a nő. Kuroda rendőrfőkapitány és Wakita is érdeklődve nézik az újságot.

Heiji szerelmi vallomása ismét nem sül el jól, viszont láthatjuk újra Momijit és az őt segítő Iori Mugát, aki a főkomornyikja a lánynak. Eri és Kogoro kezdenek kibékülni. Kuroda a Haneda Kouji halálával foglalkozó weboldalt böngészi és közben Wakasa Rumira is gondol, majd úgy dönt, találkozik vele személyesen, ahol úgy tűnik, felismerik egymást. Conan rájön, hogy a tanárnőnek műszeme van és a zsebében valami értékeset szorongat. Ranék osztálykirándulást szerveznek és Conan, Shinichiként szeretne velük tartani, ám Haibara nem hajlandó odaadni az ellenszert neki.

 

 

 

 

Hírek

snowdome03
 

2018. december 12.
Kijött a 23. film rövid trailere KATT IDE

2018. december 03.
Megjelent az 1022.fejezet magyarul a Menüben

2018. december 02.
A 23. film címe: "A kék zafír ökle", bemutató 2019.04.12.

2018. november 26.
Megjelent az 1020. és 1021.fejezet magyarul a Menüben

2018. szeptember 15.
Megjelent az 1019. fejezet magyarul a Menüben

 
Számláló
Indulás: 2006-11-02
 
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME